OM SPORT DIRECT HELSINGØR

Velkommen til Sport Direct Profil Helsingør!

Hos Sport Direct Profil Helsingør er mulighederne mange, kun fantasien sætter grænser.

Vi kan som en del af Danmarks største leverandør af profil- og sportsbeklædning, levere stort set alt i beklædning. Samtidig fører vi alle de kendte mærkevarer, i et meget bredt sortiment af personalegaver, firmagaver, reklamegaver, julegaver, giveaways, rekvisitter og træningstilbehør.

Firmatøj og klubtøj
Sport Direct Profil Helsingør har gennem flere år oparbejdet et godt samarbejde med mange klubber, foreninger og virksomheder.
Hertil tilbyder vi tryk og/ eller brodering af navn, logo etc. Derudover kan vi også tilbyde specialdesignet Poloshirts, cykel- og løbetøj.

Firmagaver
Når det drejer sig om personalegaver, firmagaver, reklamegaver, julegaver og giveaways, tilbyder vi alle de bedste mærkevarer og kan sammensætte disse i en stribe spændende koncepter og løsninger.
Vi kan bl.a. tilbyde at sammensÆtte firmagaver med designvarer, vin og delikatesser, adgang til jeres “egen” web-shop, hvor ansatte eller foreningsmedlemmer kan handle på favorable vilkår.

Frem for alt tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov og vi bestræber os altid på at finde den mest optimale løsning til jer.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Sport Direct Profil Helsingør.