NEW WAVE PROFILE PARTNER – Sport Direct Helsingør
1765
page-template-default,page,page-id-1765,page-child,parent-pageid-606,qode-core-1.1.1,woocommerce-no-js,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.7.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-grid-1200,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-sticky-header-on-scroll-down-up,qodef-menu-with-large-icons,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,qodef-dark-header,qodef-header-style-on-scroll,boostr-active-theme-is-suprema,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SPORT DIRECT HELSINGØR ER NEW WAVE PROFILE PARTNER

Vi er stolte af at være medlem af New Wave Profile, Skandinaviens største kæde af firmatøj og firmagaver. Via vores landsdækkende samarbejde med kolleger og leverandører bliver vi mere konkurrencedygtige og synlig på markedet. Profilmarkedsføring er et stort og voksende medie og det er meget effektivt hvis det bruges rigtigt og konsekvent.

Profilering giver god forretning

Vi kalder det varemærkekalibrering. Når mennesker og væremærker smelter sammen og bliver en stærk formidler af det, som varemærket står for. Så meget stærkere at det kan afgøre forretningen til virksomhedens fordel.

Foruden at varemærke mennesker, så varemærker vi kommunikation og relationer mellem mennesker. Profilerede produkter og gaver er væsentlige i den professionelle interaktion mellem kunder og markeder. Men det er vigtigt at du arbejder konsekvent og gennemtænkt.

Vi tror, at god profilering er en måde at tænke på og ikke kun en ting med tryk på. Derfor ønsker vi at have en langsigtet og tæt relation med vores kunder, så vi løbende kan lægge en strategi for profilering.

Samarbejd med en partner som skiller sig ud fra mængden og tænker i det store perspektiv.
Samarbejd med os!

NWPP_SD
TV-KAMPAGNE: