Webshoppen: Direkte telefon (mandag-fredag 09:00-12:00) Tlf. 2889 0101
Firmagaver – Sport Direct Helsingør
610
page,page-id-610,page-template-default,qode-core-1.0,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.1,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-grid-1200,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-sticky-header-on-scroll-down-up,qodef-menu-with-large-icons,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-animate-height,qodef-dark-header,qodef-header-style-on-scroll,qodef-woocommerce-page,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

FIRMAGAVER

Hos Sport Direct Profil Helsingør finder du et stort udvalg af gaver til virksomhedens ansatte, receptioner eller andre lejligheder.
Vi er behjælpelige med produkter som passer til enhver og skræddersyr gerne et tilbud efter ønske, så du får den optimale firmagave.
Forkæl dine ansatte med en gave som tak for en god indsats eller en kunde som tak for et godt samarbejde, med gaveartikler som repræsenterer netop din virksomhed.

Det vigtigste af alt:
Du kan altid trække på en Sport Direct Profil medarbejder med masser af erfaring, produktviden og idéer. Kontakt en af vores medarbejdere og lad os sammen med dig finde den bedste løsning til netop jeres firma.
Besøg også gerne vores showroom på H.C. Ørsteds Vej 6, vi nærmest garanterer at du vil blive inspireret.

Kontakt os og aftal besøg af vores konsulent eller se alle produkterne i vores showroom. Ring på tlf. 4921 9101

 

Jeg har lagt Vestergaardshoppen inde under firmagaver, så vi ikke blander klubber og firmaer sammen, fordi de nok har vidt forskellige præferencer. Jeg har lavet mit bud på to varer, og har lavet en box herunder som i kan klippe på, for at komme ind, men når vi har et endeligt produkt er boksen selvfølgelig væk.